Foi de Jurnal

Ikea wishlist. Catalogul pe 2016

Retailerul suedez Ikea, cel care mi-a mobilat și decorat toată casa, și-a lansat noul catalog – cel conținând colecția pentru 2016. Și pentru că n-am de gând să-aștept până mi-l aduce curierul și-n Apărători, l-am răsfoit ”digital”. Asta deși ajunul noului catalog m-a prins oricum la Ikea și-am tras cu ochiul deja la produsele ce se instalau având eticheta ”nou”.

Păi și-mi place că e creat în jurul unei mantre gesturile mici contează (cuz they really do) și că e future forward. Adică versiunea lui digitală îți permite să te plimbi prin cameră, cu un tur virtual în două dintre camerele prezentate în catalog și că e piperat ici colo cu realitate augmentată, cu vizualizări de 360° ale camerelor, cu exemple video și, my personal favorite, cu o oală aburindă la pagina nouă.

Plus că e un catalog care pune mare accent pe the magic in the kitchen. Așa că m-am gândit să nu vă plictisesc cu ”marea noutate” că a apărut catalogul, ci să-mi fac și-un wishlist din el.

1. oaaaaaaaale noi cu fund dublu și capace șmechere

 wishlist1

2. cărucior pe care să-l umplu cu ceapă din care să tot fac tartă cu ceapă și bacoooon

wishlist2

3. sere din astea. cuz why not?

wishlist3

4. acest foarte sexy biblioraft de condimente

wishlist4

5. suportul ăsta care mi-ar salva tableta de la moarte accidentală prin înec în untură

wishlist5

6.  acest odd candelabru la care să mă zgâiesc ore și ore

wishlist6

și pentru că m-am forțat să aleg și-altceva decât chestii de bucătărie, (mm, mm, candelabrul!) închei spunând că aș mai vrea și-o atmosferă generală ca cea de mai jos la mine-n cămară. mulțumesc anticipat, Ikea.

wishlist7

♥ ♥ ♥ & Ikea daze,

laura

laura logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.