Foi de Jurnal

Lucruri care-mi plac. #1

Iunie a trecut, iar iunie este suficient de la mijlocul anului încât să mă pot apuca în my OCD way de un nou proiect de care pot să mă țin în ciuda superstițiilor mele.

Nu e un proiect pentru nimeni altcineva decât pentru sufletul meu. Practic, am să-mi țin un jurnal lunar cu lucruri. Lucruri dragi. Lucruri care au contat cândva, cumva, în luna ce-a trecut. E o treabă mult influențată și de faptul că stau prost cu memoria. Bref, la treabă.

1. Încep cu my favorite ființă pe patru picioare – cățelul meu Thomas. Are acum 7 luni, e simpatic foc, tolomac și cel mai cumințel beagle posibil. Și-mi face absolut orice zi mai bună când se uită-n ochii mei. E o poveste de dragoste prea neexplicată și care-așa rămâne. Căci ♥ .

thomas

2. Cireșele. Sunt motivul pentru care exist în lunile (dacă am noroc!) mai, iunie și iulie. Sunt duse la nivelul de obsesie și nu mi-e deloc rușine cu ele. Iar șansele să mă transform într-o cireșică cu-adevărat – sunt mari. Iar sumele cheltuite în ultimele săptămâni pentru cireșe – și mai mari. Iar acum, ca să vedeți că nu glumesc cu cireșele mele, sunt gata să închiriez teren, să plantez cireși și să țin un AMR cu zilele rămase până când și dau roade.

3. O carte și starea ce mi-o dă. 

4. Un borcan de Nutella. Dar nu unul oarecare.

5. Niște art works luate de la Ikea. Și-n special cel cu văcuță. Cuz ♥.

 

♥ ♥ ♥ & june favs,

laura

laura logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.