Foi de Jurnal

Același blog, dar cu față nouă (Giveaway închis)

update: am extras câștigătorul cu ajutorul lui #thomasthebeagle. i-a purtat el noroc lui Geo, așa că o aștept cu un mail să stabilim ce și cum facem mai departe. hugz tuturor celor care au participat și sper că you will stick around.

Tare greu mi-e să-ncep postarea asta, dar dacă ați ajuns this far înseamnă că știți că ne-am mutat. Ne-am mutat blogul pe laurateodora.ro și ne-am mai și schimbat la față.

De ce mi-am reînnoit jurămintele cu blogul sub altă formă? Pentru că sunt o ființă obsedată de cifre și-am simțit că trebuie făcut ceva când am atins pragul de 500 de oameni care ne-au plăcut pe Facebook. Și pentru c-am vrut să fac un giveaway ca să am oportunitatea să dau măcar puțin înapoi celor care mi-au dat multe deja.

Dar am primit și eu un giveaway din partea numărului meu #1. Știa de mult că mi-ar plăcea să mai bibilim blogul, mereu sugerându-i să-mi adauge chestii, widget-uri, plugins și-altele, după cum pofteam pe blogurile preferaților mei. Știa și că nu mă regăsesc 100% în numele blogului, așa cum era, deși îi voi fi mereu recunoscătoare pentru că m-a găzduit sub aripa lui internautică pentru atâta vreme.

Și-ntr-o seară obișnuită, el în pijamale, eu cu părul strâns într-un messy bun, am redeschis laptopurile și-am achiziționat domeniul cel nou. Și-am adormit în seara aia abia așteptând ca munca la el să fie gata și să trecem la treabă mai stylish și mai inspirați ca niciodată. Iar acum e gata – cum vi se pare? Please do tell. Mie încă-mi dă fluturași în stomac.

Acum, revenind la giveaway-ul meu, am căutat să fie unul tot culinary-inspired, la fel ca și cel din preajma Crăciunului. La un moment dat s-ar putea să trec peste pasa asta, dar nu până nu pun la bătaie și-un set de făcut cake pops, muahahah. Dar, până atunci, acum am de dat un set de două ramekin-uri frumoase pentru voi ca să faceți și voi Nutella lava cake, o paletă simpatică pentru ouă prăjite sau omletă cu chives, dar și un set de șase forme de tartă.  Iar pentru ca acest giveaway să fie consistent, am să le direcționez pe toate unui singur câștigător.

Regulile pentru concurs: Dă-ne un like paginii de Facebook în caz că n-ai făcut-o deja și lasă un comentariu în secțiunea de mai jos unde ne spui dacă-ți place noul nostru look. Promit că vor intra la extragere toate părerile, indiferent de feedback, fără supărări. Iar ca deadline – 29 aprilie, la ora 23:59. Acolo, la limită de 30. Ca să se închidă cercul meu obsesiv legat de cifre. 

cu drag și cu ♥ ♥ ♥

laura

laura logo

47 Comments

  1. Eu like am dat de mult timp, iar blogul îmi place oricum pentru că-mi place de tine. ^_^ Aţi făcut o treabă bună toţi trei (sunt sigură că v-a ajutat şi Thomas :P)

  2. arata simpatic foc si… aerisit, cumva, iti da sentimentul de fresh si apropiat. asa ca haideeeeee. giveaway, sigur, lucrusoarele astea sunt super dragute, dar de abia astept sa citesc aici despre peripetiile in bucataria albastra 🙂

  3. Buna! Foarte dragut noua „fata”, aerisita, cu un aer primavara, usor de vizualizat retetele!
    Multum spor si inspiratie! Pupicei

  4. E draguta tema de wordpress 🙂 sa schimbe Daniel diacriticele ca nu se potrivesc cu font-ul 😛

  5. Mie imi place si mi se pare friendly! Nu am cu ce sa compar, caci abia azi te-am descoperit cand atentia mi-a fost atrasa de numele tau 😉

  6. Mie-mi place de tine! Și de Thomas. Și paleta aia super veselă s-ar potrivi cu vasul meu verde în care țin ustensilele de bucătărie. Și vreau să facem o colaborare când vin la București!

    1. Anne, mă bucur să te văd pe-aici. Și să știi că I will hold on de treaba cu colaborarea. Te și văd pe la cratiți cu paletă cu tot. ^_^

  7. arata foarte frumos noul blog si creaza o pofta maxima de mancare! Felicitari!

  8. Si eu abia l-am descoperit, frumos, mai ales pozele :). Asa, ca sa pun si o ‘observatie’: parca bara din stanga e putin lata (sau poate pt ca e mai inchisa la culoare decat restul pare ‘mai grea’?). Dar cred ca are avantajul ca incap reclamele si ca e simetric. Oricum insa, blogul imi place! Succes!

  9. Laura, voi ridica şi eu mânuţa! 😀 Felicitări pentru blog, pentru decizia potrivită de a trece pe domeniu şiii pentru atâtea reţete grozave! Ca un mic sfat, ţi-aş recomanda să muţi reclamele din antet în sidebare, blogul va căpăta un aspect mai prietenos, iar reclamele nu vor fi în umbră, don’t worry. Conţinutul e cel care trebuie să capteze în primul rând atenţia cititorilor! 🙂 Foarte faine ustensilele! Mi-ar plăcea tare mult să testez şi eu nutella lava cake <3 Ah, şi ca să nu uit, ce mi-a atras privirea a fost semnătura drăguţă de la sfârşit..hihi 😀 Spor în continuare la gătit bunătăţi!

    http://www.camelianita.ro

  10. Nici eu nu stiu cum arata inainte dar ce mi se pare mie ca ar merge ar fi o categorisire a retetelor sau si optiunea de a vedea sa zicem toate deserturile, supele…
    Thumbs up!

  11. Buna! Eu sunt noua pe aici, dar imi place! 🙂 Arata foarte bine, si imi place mult sa gatesc! Sper sa gasesc lucruri frumoase! Pup si bafta! 🙂

  12. Un look jucaus, bine structurat si usor de urmat. Multumim ca impartasesti cu noi toti pasiunea si inspiratia ta in bucatarie. o zi frumoasa!

  13. E prima data cand trec pe la tine. Te-am descoperit acum, datorita unei prieten comune si mi-a placut ce am vazut in bucataria ta asa ca am dat like si am sa mai revin 🙂
    Ce as schimba sau ce ti-a recomanda? Ca si tema pt un site culinar zic ca nu e potrivita una cu trei coloane. Parca nu pune in valoare reteta care trebuie sa fie vedeta. E doar o parere. Poate tine de gusturi. Eu prefer o tema clasica, simpla cu doua coloane si meniu in partea de sus 🙂
    Dar nu trebuie sa tii cont de ce am spus eu ci de ce iti place tie 😉
    Succes si spor la gatit in noua bucatarie virtuala!

  14. Am descoperit blogul acum ceva timp si-mi place. Felicitari pentru noul look, e pe gustul meu 🙂

  15. Din pacate nu cunosc vechiul look dar pot spune despre acest nou look, ca este foarte clar structurat si usor de urmarit. Retetele arata extraordinar asa ca, sunt sigura ca o sa iti fur cateva retete 😀

  16. Sunt noua pe aici, deci nu stiu cum era inainte.
    La prima impresie, mi se pare clasic, colorat, dar un pic inghesuit. Retele insa, sunt pe gustul meu!
    Mult succes in „mica bucatarie albastra”!

  17. Imi place foarte mult noul „look” al blogului , ar fi bine daca retetele ar fi asezate pe categorii ne-ar fi mult mai usor sa le vizualizam.

  18. Buna! calitatea blogului e exceptionala, fotografiile sunt de mare acuratete, totul are un aspect deopotriva profesional si stylish. In ceea ce priveste retetele, sunt un mare pericol pentru silueta mea 🙂 multa bafta pe viitor!

  19. blogul, ca si retetele, arata PREA bine. de abia astept ziua de vineri [ca e libera, deh!], ca sa incerc blondele cu banane si cocos. daca am sa le mananc pe toate in ziua respectiva, e vina ta 🙂

Comments are closed.