retete

Seria Halloween: ”Mături” din sticks-uri și brânză Gouda

De data asta scăpăm ușor la Seria Halloween  pentru că n-avem de gătit, ci cel mult de asamblat niște lucrușoare. Tare mi-a plăcut ideea unor mături de vrăjitoare, ușor de transpus în haleală cu ajutorul faimoaselor sticks-uri și cu niște brânză.

Am ales Gouda #pentrucăOlanda și pentru că aveam nevoie de o brânză grasă și semidură. Alege și tu o brânză țeapănă, care să nu se topească un-doi, dar care să permită totuși să-nfingi sticksurile în ea.

Așadar, ai avea nevoie de :

  • stick-uri cu sare
  • brânză Gouda
  • câteva fire de arpagic

SAMSUNG CSC

Cum se fac? Ușor de tot. Îți prepari cubulețele de brânză, le crestezi ”ciucuri”/”paie” precum unui măturoi, înfigi sticks-ul și te dai mare în fața prietenilor ușor de impresionat. Dacă ai și tu o plantă de arpagic pe balcon, ca și colegul meu de apartament, leagă câte-un fir pe fiecare măturoi pentru un plus de autenticitate. Pentru un plus de look de mătură, na.

SAMSUNG CSC

Și dacă ești ca mine, și ești în timpul săptămânii, fără de prieteni la îndemână pentru impresionat, le tragi multe poze și le-arunci la frigider. Dar las că vine el Halloweenul. Și-mi scot eu măturile din frigider. Nu pe astea, promit că fac o tură nouă.

SAMSUNG CSC

Până atunci, ne vedem pe #gatescmereuaici, da? 🙂 Ta-ta.

 

laura logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.