Foi de Jurnal

Cel mai frumos cadou vine pe nepregătite, total pe nepregătite

În lacrimi, desigur. Nu aveam să știu că va fi cel mai ”la suflet” cadou primit vreodată, dar am dat drumul la robinet și-am realizat ulterior acest lucru: că e exact ce mi-aș fi dorit, fără să o știu măcar. Mai există două lucruri pe care, dacă le-aș primi, ar putea depăși în calitate ziua de ieri, dar asta este pentru alte povești.

Am primit ieri un ”pachet” pe care prietena mea, această prietenă a mea absolut genială, îl gândise de multă vreme. Urma să fie o surpriză și urma să mă video tape deschizându-l, pentru că ea, fizic, e la vrem 600 km depărtare de mine și insista totuși să mă vadă deschizând acest ”cel mai frumos cadou”.

După ce-am cărat juma de oraș un pachet uriaș, dar foarte ușurel, am ajuns acasă și-am făcut un ”opening box”. Și-am găsit acest tablou pictat de mână de la una dintre artistele mele preferate ”din teritoriu”, Dushky, trimis din orașul meu natal, Timișoara, și intenționat de o prietenă ce-o am în amintiri tocmai din copilărie, Mirela.

Pentru că nu vreau să-mi mai explic simțământele inside-out ca să-mi păstrez o rigiditate digitală, aici e the artwork: Un Daniel, geek and cute, și o Laura, cu a chocolate chips muffin în brațe. E un cadou intenționat de mult de prietena mea, de când ne-a văzut dormitorul și-a spus că îi lipsește o pată de culoare.

SAMSUNG CSC(mi-am permis să-l decupez ici-colo din rațiuni de copyright și pentru că-s egoistă, desigur. originalul e doar pentru noi)

A se înrăma curând și a se cocoța pe perete pentru zilnice memento-uri de cât de norocoasă sunt.

laura logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.