Foi de Jurnal

Meniu de 1 mai?

în ultima vreme totul a fost la viteza 2x pentru mine, pentru noi, așadar n-am avut timp de multe, da, inclusiv să ne luăm câteva ore să petrecem cumva de 1 Mai. cu M mare, pare-se.

așa că, printre treburile de oameni mari, am înghesuit o tură de fast-food veritabil, care în mintea mea este descris de brandul Mc și sunt sigură că nu sunt singura din oala asta.

deci între montatul unui dormitor întreg după manualul Ikea, am băgat o tură de Mc și-am gustat ”specialitățile românești”. nu știu alții cum sunt, dar eu gust. orice e nou. îi dau o primă șansă. așa am descoperit, rând pe rând, că prefer unele chestii sau că nu.

photo

așa că am gustat și cele două sandvișuri introduse recent, McMici și McPorc, pe care nu cred că-l cheamă așa dar fie. eu am ales porcul numai și numai pentru ceapa din sandviș. și mie mi-a plăcut. un 7/10. bun sosul de hrean, bună cărnița de porc McStyle.

el a ales McMicul și calificativul i-a fost la fel de mic, să zicem așa. micul într-o chiflă, umpica de muștar și gata treaba. avea o mireasmă de 1 mai, chapeaux bas, dar nu e prea bună treaba, nici chiar pentru un sandviș pe fugă. 4/10? da.

photo-25281-2529

dar am vota amândoi ca McPorcu să rămână. Porcu merită să rămână în produsele Mc, produse de care ar cam trebui să stăm deoparte, dar don’t judge.

laura logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.