Foi de Jurnal

Le questionnaire de duminică, primul??!!

weekendurile!!, ca să nu o dau în truisme, acele 2 resturi de zi pentru care îți faci atâtea planuri și de la care te aștepți să fie atât de productive+odihnitoare+suficiente+pline de stat cu cei dragi. dar care se dovedesc prea puține pentru așa ceva, prea puține pentru mine.

și cum vreau să mă păstrez constantă, doar pentru că așa merit, ordine și structură, ca un elev nerăbdător ce bate din picior pe sub bancă, m-am trezit impunându-mi, duminică, la ora 09:24 PM, să fac ceva, să scriu ceva.

rocky-lift-weight
foto bonus: rocky, luând o pauză de la ridicat greutăți roz

și chiar de am pregătit ceva pentru luni, un mod simpatic de a-mi ojăui unghiile, acum n-am prea nimic de spus, decât un ”uff, mâine e luni”.

așa că am să fac un ”questionnaire”, împrumutat de la o companieră de blogging, de dincolo de ocean, poate scap ieftin.

1.) Mood:
uite-acolo, la colț de fericire, într-adevăratul sens al cuvântului. sunt puțin obosită și vreau să mă întind la un film cu mister boyfriend, ideea mea de o seară perfectă. deci happiness, here I come.
 
2.) In what order do you apply your makeup?
hai că asta e ciudată pentru astă postare, dar fie: momentan, fiind iarnă, combin BB cream cu fondul de ten, ca să fie mai ușor de aplicat și mai hidratant, căci asta face BB cream-ul, nu? apoi corector, pudră, mă ocup și de ochi, de obicei aplic cel mult tuș de ochi și rimel, așa, ca on a daily basis.
 
3.) What is one thing that made you smile today?
cățelul meu, cățelul nostru, Rocky. despre care va urma o postare cuprinzătoare și documentată multimedia!
 
4.) Current Nail Polish:
e chiar o combinație, dar să zicem că rolul principal îi revine unui albastru pastel de la Miss Sporty, 1208, parcă!
 
5.) Have you ever had a kiss under the mistletoe?
cam da. deseori am cărat vâscul după mine prin casă ca să-l prind/surprind pe mister boyfriend.
 
6.) Current Outfit:
jeanși, cei cu buline, sunt preferații mei zilele astea, șosete american flag, un maieu de sport și un hanorac moaleeee și comfy.
 
7.) Moment of truth: do you usually drive the speed limit?
din păcate, nu conduc nicicum. am permis, da, dar îl țin mai mult drept backup pentru când uit buletinul acasă. dar când voi avea acel Citroen C3 pe care mi-l doresc, nu cred că mi-s vitezomană, așa-mi aduc aminte de la puținele clipe în care am fost în spatele volanului.
 
9.) Do you know sign language?
ha, bună treabă. am avut o tentativă serioasă de a învăța. dar asta este altă poveste despre mine, cum mă entuziasmez de chestii și cum apoi le las baltă. blogule, stai liniștit. ești prima mea tentativă și primul meu experiment de fă-ceva-și-nu-o-mai-abandona-dă-o-naibii-de-treabă!
 
10.) Weekly Goals:
ei bine, vreau să mă trezesc mai repede în săptămâna ce vine, e o chestie ce mi-o tot propun și nu-mi iese. vreau ceva mai mult profesionalism și organizare. și îmi voi lua câteva ore bune din timpul dedicat lenevelii să pun la punct o structură pentru postările de pe blog + alte câteva apps și widgeturi, să-l fac mai vioi și mai atractiv, sexy little thing. 
și-o piesă de final, așa, ca pentru săptămâna ce vine 🙂
over and out pentru azi. ta-taaa, blog!

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.