Foi de Jurnal

Cum ne-am pus stomacul la cale la ”vietnamez”

Untitled
code red, code red, food alert!

acum, că ne-am propus noi ca 2013 să fie anul experimentelor culinare, asta e altă treabă.

dar astăzi am decis, de la o poftă nebunească de pui prăjit a la KFC, să mergem să mâncăm ceva, ceva bun, înafara casei. asta este premiza #1. cea de-a doua era că eram amândoi, eu și mister boyfriend, obosiți și am tras la mall, în Sun Plaza, unde am ajuns să facem efectiv rondul să decidem ce mâncăm.

chiar dacă nu se califică drept o ieșire în oraș ca la carte, nouă ne-a plăcut și asta a avut de-a face cu mâncarea bună și compania pe aceeași măsură.

deși ne-a făcut puțin cu ochiul Subway, am tras până la urmă la Li-Wu, a cărui subtitrare zicea ”mâncare vietnameză”. păi la vietnamez noi am mai tras, bineînțeles, la simpaticul Toan’s de pe Magheru, unde-am rămas fermecați de Banh Mi și de cappuccino-ul vietnamez.

dar ideea principală este că vietnamezul nu ne-a dezamăgit nici în arhiumblatul mall. eu, o amatoare de fructe de mare, am comandat orezul cu creveți, un orez lipicios, cu multe legume dulcegi și ou, peste care am cerut sos picant.

IMG_20130131_185903orezul meu de nota 9+ și tacâmul luxuriant a la plastique 
 
mister boyfriend a mers la sigur, carne de pui, căci știe că pe aia o tolerează și a comandat pui kung pao, un fel de stir fry care mustea a sos bine condimentat și aromat. o altă chestie foarte bună, care prindea parcă tot mai multă savoarea atunci când vedeai bucătarii răsucindu-ți mâncarea în wok sub proprii ochi.
IMG_20130131_185855nefericita fotografie a unui fericit pui kung pao, imagine care nu flatează acest fel bun-bun de papa
 
așa, iar acum, eu, ca foodie și cu nicio diplomă de degustător șef, arăt 2 thumbs up pentru mâncarea vietnamezilor, chiar dacă nu ne-am avântat noi la a lua ce era mai vietnamez în meniu.
însă promitem că ne întoarcem după nem nem, așa-i?
review a la Laura
cost: preț foarte bun pentru ce a fost și cât a fost și cum a fost, am plătit 35 de lei pentru cele două porții + un pepsan (coffeine drinks, my favs!)
porție: am avut mult prea multă mâncare, la final am decis să le combinăm și să luăm restul la pachet
aspect: nu era decorat de chef X și Y, dar nici nu mă așteptam la prea multe, în seara asta a fost ochii văd, stomacul comandă ”hai mai repede”.
în plus, Li-Wu oferă discount de 10% pentru cei care vor să comande pentru acasă în weekend. da, e clar că nu am reținut acest detaliu degeaba 🙂
mă duc să deschid un nasture de la pantaloni și să las totul să se așeze, ta-taaa!

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.