Foi de Jurnal

Lucruri care-mi plac #7

lucruri 7

Ianuarie 2016. Încă din decembrie 2015 știam că nu am să mă împac cu ianurie 2016. Iar acum, în februarie 2016, știu sigur că nu mi-a fost pe plac prima lună a anului. Dar have no fear, în doar patru zile de lună nouă, lucrurile s-au îndreptat.

Acum, indiferent de cât de mult am dezagreat prima lună a anului, cu simțământele ei cu tot, tot am iubit chestii și oameni. Și mâncare, da, să nu uităm mâncarea, doar de-aia ne-am adunat cu toții aici.

Cu mâncare și debutăm. Căci am descoperit două chestii bune – ambele bazate pe migdale. Ambele bazate pe foietaj. Ambele meritând orice kilogram în plus. Croissantul cu marzipan de la Mega Image și o pernuță cu cremă de vanilie și învelită în fulgi de migdale. Dacă până acum mai salivam la un melc cu stafide sau mai eram impresionată nițel de un croissant cu ciocolată, gata, a apus era aia. Acum merg la sigur. Croissant. Punguță. Casă. Plătit. Ieșit din magazin. Mâncat. Firmituri pe piept. Piece of happiness.

croissant migdale

atât de mult mi-au plăcut încât fac și eu ceva de genu’ luna asta. parol.

O altă chestie dragă mie în ianuarie a fost o cană. Eu sunt o mediocră colecționară de căni, recunosc. Dar e greu să nu-ți placă cănile. Mai ales când bei cafea zilnic. Și mai ales când bei chiar și apa tot din cană. Și când le zărești prin magazine atât de diversificate și personalizate, oh, well, știi că o cană va fi mereu un cadou potrivit. Și-un cadou târziu de Crăciun a fost și cana asta pentru mine. Argintie, din colecția de Crăciun de la Starbucks. Este my new crush. Nu ne dezlipim una de alta prea mult. Instagram știe.

starbucks beagle

Lăsând micile plăceri la o parte, să discutăm acum obsesii. Și să spunem că este vorba de Marvel’s: Jessica Jones. Și să spunem că obsesia asta s-a dezvoltat în paralel cu obsesia pentru platforma pe care rulează serialul – Netflix. Băiatu’ ăsta mi-a fost cel mai bun prieten luna asta. Mereu aici pentru mine. Mereu gata să-mi reia serialul la secunda 00:57 la care am pus pauză. Mereu ridicându-mă din depresia ianuaristă. Deci dacă sunteți în căutarea unui serial cu super eroi, cu o sumbră Krysten Ritter și cu un villain de zile mari, Jessica Jones e răspunsul.

jessica jones

Și ca să-nchei cu ianuarie, melodia ce mi-a bântuit mult mintea și care-a mers perfect cu depresia lunii.

♥ ♥ ♥ & hope for a better February,

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.