Foi de Jurnal

Food Blogers, ediția de iarnă

disclaimer: Evensys mă scoate din casă în următoarea lună.

În urmă cu mai puțin de-o lună, am primit un teaser via e-mail. Mă anunța în stil GoT că Winter is coming. Știam că îmi trebuie o geacă mai groasă, dar habar n-aveam la ce anume se referea Evensys cu mail-ul ăla.

Am aflat ulterior că s-au pripit să ne mai ofere o ediție de Food Bloggers pe anul ăsta, asta după ce-n vară ne-am distrat de pomină printre ai noștri.

Așadar, ăsta e felul meu mai mult sau mai puțin cordial de a vă anunța că voi bifa cel de-al treilea Food Bloggers Conference pe 4 decembrie, în gala pregătită de Evensys la Radisson Blu Hotel. Programul, invitații și chiar invitațiile încă se dau și încă se stabilesc, dar fiți cu ochii pe site-ul evenimentului, dar și pe pagina de Facebook.

Pe mine vă veți putea baza să transmit de la locul evenimentului. Insist să-mi pun gadgetăria la încărcat de pe-acum ca să fiu pregătită.

Și-am să mai plusez cu ceva. Future of Media. Am primit titulatura de blogger acreditat și la șmecheria asta de eveniment unde ai ocazia să vezi în avanpremieră ce va fi mai reușit și mai strigător-la-cer în materie de online, media, advertising, mobile și tehnologie. Și se întâmplă chiar mai curând de Food Bloggers, pe 26 noiembrie, la Crowne Plaza București.

Am raportat și anul trecut de-acolo, din prima bancă, unde-am stat cot la cot cu my good friend Raluca CojocaruAm fost atât de în prima bancă încât apărem în toate fotografiile de pe-acolo, exemplu, IQads. Evenimentul poate fi urmărit și de-acasă și de pe Facebook, dar promit că n-are cum să se vadă mai bine decât așa, din prima bancă.

Ralusi, ajungi tu prima, ocupi locuri, iar eu stau la coadă la cafea, da? 

♥ ♥ ♥ & stay tuned,

laura

laura logo

2 Comments

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.