Foi de Jurnal

For the love of burgers. Impresii de la BurgerFest

burgerfest

Weekend-ul ăsta we did burgers. Adică noi oricum consumăm burgeri ca pe apă, dar am avut ocazia s-o facem într-un cadru organizat și la mărimi mai considerabile deoarece sâmbătă am ajuns la BurgerFest, primul festival dedicat acestei sfinte grupe alimentare – burgerul. 

Păi și dacă am ajuns să consum vreo patru burgeri în interval de trei ore, am zis că merită dată mai departe povestea.

Burgerii au fost unii buni, unii mai puțini și-alții excepționali, notând aici că preferatul zilei a fost burgerul ce l-am ales de la Burger Van, chestie divină ce conținea bacon called The BaconingDespre băjeții de la Burger Van am mai scris și aici și absolut nimic nu s-a schimbat – sunt în continuare pe baricade. 

burgervan fest

Singura treabă dezamăgitoare legată de prestația lor la BurgerFest a fost un crew mult prea mic care n-a făcut față mulțimii. Ca să fiu sinceră, am așteptat peste o oră ca să ne luăm burgerul de la ei, iar după ora 15, sâmbătă, în a doua zi a festivalului, ei nu mai preluau comenzi. Better luck and much more meat next time, băieți.

Ne-am mai băgat în burgerii celor de la Combo Diner, unde am optat pentru un Al Capone care a avut chifla prea uscată de soarele ce-arde în București la ora aia. Și-am încheiat și cu doi alți burgeri de la Old Brick Pub – un Mad Mashroom și un Happy Cheese – ambii buni, mărime potrivită, dar nițel cam multă chiftea, dacă există cumva posibilitatea să ai prea multă carne într-un burger.

old brick fest

Overall, eu apreciez tare mult efortul și le-am așteptat acest efort de aproape trei săptămâni, de când am aflat prima dată de BurgerFest. Dar după ce termin cu recunoștința veșnică de a aduna mai multe joint-uri de burgeri din oraș în același loc, am să mă plâng și eu de organizarea slăbuță. Cu locuri de parcare lipsă, cu mult soare și-nnghesuială la mese, cu sistemul ăla idiot de plată prin jetoane pe care cu toți îl urâm, cu bielete de intrare cam scumpe considering că nu mulți am mers pentru concert ci doar pentru ză food și, well, cu o nepregătire generală. Dar toate lucrurile au un început, unele un început slab, așa că abia aștept ediția de anul viitor cu îmbunătățiri căci netul oricum s-a împânzit de sugestii pentru următorul BurgerFest.

♥ ♥ ♥ & burgers

laura logo

1 Comment

  1. Intentionam sa merg duminica la Burger Fest, dar am renuntat dupa ce am citit reactiile de pe Facebook in legatura cu proasta organizarea. Am decis ca o ora de asteptat dupa un burger este mult prea mult timp pierdut. Poate vor invata din experienta acestei editii si data viitoare va fi mai bine 🙂

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.